U dient betreffende files te uploaden naar de "public_html" directory. Natuurlijk kunt u ook sub-directories onder deze "public_html" directory aanmaken. De hoofdfile (uw eerste pagina van de website) dient altijd index.htm, index.html, index.php of index.cgi als naam te hebben.

Vanaf versie 1.315 van DirectAdmin is de map /public_html/[domeinnaam]

Absolute pad van de website :
/home/[username]/domains/[domainname]/public_html/
(Als u met FTP inlogt ziet u /domains/[domeinnaam]/public_html/)

Snelkoppeling :
/public_html/ of
vanaf versie 1.315 van DirectAdmin : /public_html/[domeinnaam]