Wanneer in ASCII of Binary mode uploaden?

ASCII files zijn tekst bestanden en kunnen aangepast worden in iedere tekst editor zoals Notepad. Binary files zijn in binary formaat en kan alleen bekeken worden met programma's die dat formaat aankunnen.

Voorbeelden van ASCII file extensies: php, htm, html, js, pl, cgi, shtml, cnf, css, forward, htaccess, map, pwd, txt

Voorbeelden van binary file extensies: jpg, jpeg, gif, class, mid, ra, avi, ocx, wav, au, mpeg

Artikel details

Artikel ID: