Ik heb mijn public_html map gewist, wat nu?

De public_html map is de belangrijkste map voor uw website. Hier staat immers de website in geplaatst. De fysieke locatie van de map is domains/[domeinnaam]/public_html. Standaard is er ook een snelkoppeling naar deze map maar is niet belangrijk voor de werking van uw website.

Heeft u uw public_html map verwijderd ga dan naar de File Manager in uw Control Panel.
Klik op de map "domains" en vervolgens op de map met uw domeinnaam.
Hier kunt u de public_html map weer aanmaken met de optie Create new folder.

Plaats vervolgens uw website in de map public_html (via de File Manager of met uw FTP Client).