Hoe draag ik mijn domeinnaam over aan een andere eigenaar?

Oplossing

Een overdracht van een domeinnaam dient u schriftelijk bij ons aan te vragen.
Een standaard overdrachtsformulier treft u in de onderstaande link en kunt u downloaden.

http://www.

Het formulier dient door beide partijen (oude en nieuwe eigenaar) ingevuld te worden. Beide dienen het formulier ook te ondertekenen. Vervolgens kunt u het formulier per post, fax of ingescand per e-mail aan ons verzenden. De adresgegevens treft u op het overdrachtsformulier.

Zodra wij uw verzoek binnen hebben maken wij dit voor u in orde en krijgt u een bevestiging na verwerking.

Gerelateerde artikelen Hoe kan ik mijn .com/.net/.org domein naar u verhuizen?
Artikel details
Artikel ID: 77