Hoe verhuis ik een .NL domeinnaam?

Oplossing

Voor de verhuizing van uw .NL domeinnaam heeft u het token nodig dat bij uw domeinnaam hoort. Uw oude registrar beschikt over dit token en is verplicht u dit te verstrekken binnen vijf dagen nadat u daarom verzocht heeft. Hoe u het token op kunt vragen verschilt per registrar. Raadpleeg hiervoor uw registrar.

Bij het opvragen van het token laat u uw oude registrar weten dat u een nieuwe registrar heeft. Het is verstandig de oude registrar daarbij ook te informeren wie de nieuwe registrar is en wanneer u verwacht dat de verhuizing zal worden doorgevoerd. Dit kan de afhandeling van de verhuizing versoepelen.

Gerelateerde artikelen Wanneer wordt mijn hostingaccount aangemaakt?
Verhuizen naar Rascom Hosting? Zo geregeld, binnen 5 stappen.
Domeinnaam wijzigen?
Hoe kan ik mijn .com/.net/.org domein naar u verhuizen?
Artikel details
Artikel ID: 75