U dient betreffende files te uploaden naar de "public_html" directory. Natuurlijk kunt u ook sub-directories onder deze "public_html" directory aanmaken. De hoofdfile (uw eerste pagina van de website) dient altijd index.htm, index.html, index.php of index.cgi als naam te hebben.

Vanaf versie 1.315 van DirectAdmin is de map /public_html/[domeinnaam]

Absolute pad van de website :
/home/[username]/domains/[domainname]/public_html/
(Als u met FTP inlogt ziet u /domains/[domeinnaam]/public_html/)

Snelkoppeling :
/public_html/ of
vanaf versie 1.315 van DirectAdmin : /public_html/[domeinnaam]

Gerelateerde artikelen Waar moet ik mijn bestanden plaatsen?
Ik heb mijn website geupload maar ik zie deze niet in mijn browser?
Waarom krijg ik een forbidden error?
Waar plaats ik mijn website op de server?
Artikel details
Artikel ID: 74