Ik heb mijn public_html map gewist, wat nu?

Oplossing

De public_html map is de belangrijkste map voor uw website. Hier staat immers de website in geplaatst. De fysieke locatie van de map is domains/[domeinnaam]/public_html. Standaard is er ook een snelkoppeling naar deze map maar is niet belangrijk voor de werking van uw website.

Heeft u uw public_html map verwijderd ga dan naar de File Manager in uw Control Panel.
Klik op de map "domains" en vervolgens op de map met uw domeinnaam.
Hier kunt u de public_html map weer aanmaken met de optie Create new folder.

Plaats vervolgens uw website in de map public_html (via de File Manager of met uw FTP Client).

Gerelateerde artikelen Waar plaats ik mijn website op de server?
Waar moet ik mijn bestanden plaatsen?
Hoe kan ik mijn website uploaden?
Artikel details
Artikel ID: 53