Kan ik SSI in mijn.htm en .html files gebruiken?

Oplossing

Ja. Als SSI is ingeschakeld zal het standaard met .shtml files werken. Om SSI ook te kunnen gebruiken met alle .htm en .html files, dient u de volgende 2 regels in het /public_html/.htaccess bestand toe te voegen.

AddType text/x-server-parsed-html htm
AddType text/x-server-parsed-html html

Als u dit juist opslaat zal SSI werken met alle .htm en .html files.

Gerelateerde artikelen Wanneer in ASCII of Binary mode uploaden?
Naar welke directory dien ik mijn webfiles te uploaden?
Ik heb mijn website geupload maar ik zie deze niet in mijn browser?
Is er een maximale bestandsgrootte voor mijn bestanden die ik upload?
Artikel details
Artikel ID: 52