Wat is het absolute path (UNIX) op uw webserver naar mijn website?

Oplossing

Het absolute path is /home/[username]/domains/[uwwebsite.nl]/public_html/

[username] is de gebruikersnaam van uw webhostingaccount
[uwdomein.nl] is uw website url

(De [ en ] tekens niet invullen!)

Gerelateerde artikelen Naar welke directory dien ik mijn webfiles te uploaden?
Waar moet ik mijn bestanden plaatsen?
Wat is het path naar PHP? En wat is het path naar Perl en sendmail?
Hoe kan ik een directory op mijn website afschermen?
Ik heb mijn public_html map gewist, wat nu?
Artikel details
Artikel ID: 46
Categorie: Technische vragen

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies