Kennisbank
Allin-Rascom - Support Systeem > Allin-Rascom - Support Systeem > Kennisbank

Zoeken:


Hoe maak ik een subdomein aan?

Oplossing

Subdomeinen kunt u eenvoudig aanmaken met behulp van het Control Panel onder de optie "Subdomain Management".
Hou rekening mee dat het wel kan duren tot dat uw nieuwe subdomeinnaam actief is.
Dit komt omdat de DNS nog bijgewerkt moet worden wereldwijd.

Gerelateerde artikelen Hoe log ik in bij phpMyAdmin?
Hoe kan ik een extra e-mail account aanmaken?
Verhuizen naar Rascom Hosting? Zo geregeld, binnen 5 stappen.
Artikel details
Artikel ID: 45
Categorie: Technische vragen

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid