Kennisbank
Allin-Rascom - Support Systeem > Allin-Rascom - Support Systeem > Kennisbank

Zoeken:


Waarom krijg ik een forbidden error?

Oplossing

De forbidden error krijgt u indien de index pagina ontbreekt in de /public_html map. De eerste pagina van uw website moet altijd index.htm, index.html of index.php heten (alleen in kleine letters).

Gerelateerde artikelen Ik heb mijn website geupload maar ik zie deze niet in mijn browser?
Waar moet ik mijn bestanden plaatsen?
Naar welke directory dien ik mijn webfiles te uploaden?
Wat zijn eigen error pagina's?
Artikel details
Artikel ID: 18
Categorie: Account instellingen

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid